Skip to main content

Istanbul : Teaser

Assalamualaikum...


Alhamdulillah dah genap 7 hari bercuti di turki insyaallah 8hb nati dah pulang ke pangkal jalan.So tak nak citer panjang iollss kasi teaser jer nati tak eksaited plak nak story mory kannnn..
Till then bye.








Comments

Jea Mohamad said…
Teaser je or ada full story ti?

Bestnya Istanbul!
Jari Manis said…
buat I bertambah jelezzz tau...cepat bali update citer ehehehe

Cantik lah winter coat warna putih tu..org nya pun sweet
HaFizaH aYu said…
Insyaallah akan update full story..skunk kpala still tingtong huhu
HaFizaH aYu said…
Jm nati kt pi istanbul sma2 plak tau..nk repeat mn yg xsmpt nk cover..hehe tq jm
Dkna Abza said…
wah!! bestnya dapat pergi ke negara orang
HaFizaH aYu said…
Alhamdulillah dkna apepon mesia ttp dihati taw ♥
Muhammad Taufiq said…
Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)
syieda said…
Wow istanbul. Seronoknya!
Zaza said…
o.O kamu letak blog saya sbagai 'my blog list'? i amazed and thank you. anyway datang la UK bila2, i bawak you jalan. teringin jugak nak pergi turkey hmm hmm tpi x dek rezeki lgi. wuwuwuw

Popular posts from this blog

Selamat Hari Raya 2017

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya!!!

Ya Allah rindunya nak membebel balik kat blog nih. Dah berkurun tak update langsung. Tiba-tiba hari ni datang mood balik nak menaip nak lepas kempunan hehe. Jari-jemari kaku almaklum la dah bertahun tinggalkan dunia blog. Alhamdulillah walaupun dah lama tak bersiaran, masih lagi diberi kesempatan oleh Dia Yang Maha Esa untuk terus bernafas dan menyambut hari kemenangan umat islam iaitu hari raya adilfitri pada tahun 2017. Alhamdulillah jugak dapat beraya bersama dengan ahli keluarga dan sanak-saudara di kelantan. Walaupun, hari raya keempat dah mula bekerja seperti biasa, masih terasa kehangatan raya tahun ni. Tunggu nak menjengah rumah terbuka sahabat #teamrayakl plak. 

Raya korang macam mana tahun ni?? Ada apa-apa perubahan?? Aku masih beraya dalam kategori #teamrayasolo hahaha. Mana-mana yang bakal bertukar status syukur alhamdulillah, kalau ada kenduri tu jemput-jemput la aku di sini, sekurang-kurangnya dapat merasa kenduri orang lain, kendur…

Promo Qatar Airways To New York

Assalamualaikum

Alhamdulillah masih berkesempatan untuk update blog yang tak semenggah nih.Terpanggil untuk berkongsi tentang harga promosi yang ditawarkan oleh pihak Qatar Airways.Sebenarnya kalau diikutkan ada duit memang aku dah tempah tiket promo ni, namun apakan daya trip-trip lain masih bersusun.

Kalau ikutkan hati menjerit-jerit nak terbang ke New York sebab memang menjadi angan-angan aku untuk menjelajah bandar metropolitan tersebut. Apakan daya cuci mata jelah dulu.
















Cerita Tentang Charity Run

Assalamualaikum.....

Larian amal yang aku nak sangat join ni adalah antara charity run kali kedua aku. Sape yang taktaw pasal charity run ni boleh baca Larian Amal : Hear For You Charity Run . Paham-paham jelah aku nih bab lari-lari lemah sikit tapi lau bab shopping i'm no. 1 so tak mustahil ni baru kali kedua wakawaka..eksaited dia takyah citerlah walaupon aku sorang jer eksaited lebih, yang si farah and faezah lagi sadisss diorang anti-larian, awal-awal dah kata taknak, takpe aku suke orang jujur nih hahaha maka aku sorang jelah yang join.

Beberapa hari sebelom larian ni, pihak penganjur dah email siap-siap suruh aku amik running kit kat Kolej Tun Syed Nasir (near by tasik titiwangsa) sebelom kul 7 pm. Aku yang sememangnya fail selok-belok jalan ni haruslah menyusahkan si farah tuk teman aku pi amik running kit nih. Farah redho jelah, lepas abis keje petang rabu aritu terus pecut ke destinasi. Nasib baik sempat weh 6.45 pm baru sampai. Alhamdulillah bangga sangat ada driver hebat …