Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2013

Hannah Spa Voucher

Assalamualaikum...
 Few days ago,aku ada baca entri pasal Hannah Spa kat blog Fatin Suhana, lau nak tau lebih lanjut boleh terjah blog dia. Si Fatin ni siap nak bagi voucher free lagi taw untuk first 3 commentor, aku bende free macam ni sapa tak nak oooiii tu namanya tolak rezeki.eksaited okehhh drop email kat blog dia bagai. Tapi malangnya aku bukan yang commentor bertuah sedihhh giler kot!!! mihmih nanges tak berlagu iolls aritu hahaha.

 Tapi alhamdulillah rezeki Tuhan nak bagi, 2 hari kemudian masa aku dok lagha cek email bagai, mata iolls tetibe terpana tergamam sumer adelah bila dapat email dari Hannah Spa . Oyeaahhhh!! dapat voucher free hehehe alhamdulillah. Ni yang tak sabar nak bawak satu rumah iolls pergi spa. tapi aku sorang la yang free kahkah yang lain bayar sendiri punyer yer.



Insyaallah akan cari waktu sesuai ke sana, yang pasti wajib pergi kalau tak memang rugi orang bagi voucher free. Sape nak taw lebih lanjut pasal hannah spa ni silalah terjah-menerjah blog dia yer.




RahSia Surah Al-KautSar

Assalamualaikum
Selamat hari jumaat, penghulu segala hari 






♥ Baca surah ini ketika hujan turun dan berdoa, mudah-mudahan allah s.w.t memakbulkan doa kita

♥ Jika rajin membacanya, hati kita akan menjadi lembut dan khusyuk ketika menunaikan solat 


♥ Jika kita kehausan dan tiada air, bacalah surah ini dan gosokan di leher, insya allah hilang     dahaga

♥ Jika sering sakit mata, seperti berair, gatal,bengkak sapukan air mawar yang sudah dibacakan surah ini sebanyak 10x pada mata


♥ Jika rumah dipercayai terkena sihir, baca surah ini 10x mudah-mudahan Allah s.w.t bagi ilham kepada kita dimana letaknya sihir itu 

♥ Jika orang teraniaya dan terpenjara membacanya sebanyak 71x, Allah s.w.t akanmemberikan bantuan kepadanya kerana dia tidak bersalah tetapi dizalimi 


♥Jika membacanya 1000x insya allah rezeki kita akan bertambah 


 Rasulullah bersabda, "Barang siapa menyampaikan (1) satu ilmu saja dan ada orang yang mengamalkan, maka walaupun yang menyampaikansudah tiada 
(meninggal dunia) , dia akan te…

SebeSar Zarah

Assalamualaikum...
Dah berhari-hari tak hupdate rasa rindu la plak. Neway aku tak berapa nak sihat, demam pilihanraya barangkali.Nih hupdate ni pon nak merapu jer. Okehh tadi pi keje pon dah lambat nasib punch card tak merah hoho, padahal kemarin 9.30 pagi baru masuk keje, alhamdulillah bos tak marah sebab awal-awal dah wat muka seposen. Padahal tempet keje ngan umah aku tak sampai 5 minit pon lau aku merempit, lau kentut kat umah officemate pon boleh dengar  ^_^ okehh macam takde kaitan jer, lantaklahh.

Dah setel drama kat tempat keje, masa aku nak balik keje plak terjadi drama kat atas jalan raya. Bagi aku drama kat jalan tadi tragis sebab tak penah jadi. Atleast arini dah dapat pengajaran JANGAN  BERTANGGUH. Seyes aku ni jenis yang sambil lewa jugak kadang-kadang sampai minyak skuter pon tak isi . Masa kat traffic light depan hukm moto aku tiba-tiba mati (bikin malu bikin malu) Oooohmygucci mati la aku kali ni. Drama tadi bertambah drama bila ada babak hujan bagai, dah la lebat bukan…