Skip to main content

Air Asia Big Shots Day

Assalamualaikum..

Sanggup taw iolls bersengkang mata gara-gara promo Air Asia ni. Ke korea kah kita?? hahaha mana tau leh jumpa buah hati iolls si Lee Min Ho tu kihkih, tapi hampeh website dia server down la plak dah sejam ni hah tak dapat bukak jugak website dia tuhhh...please la upgrade sikit.








Bukan Air Asia jer taw, MAS pon taknak kalah..perang besar nampak gaya, ni nak balas dendam pasal nasi lemak telanjang ke apa nih kihkih. Insyaallah lau ada rezeki rembat seat yang murah boleh dah la planning for next year trip..yuhoooo 





Jenuhlah nak tunggu camni. Tarik selimut tido.









Comments

Jari Manis said…
Ramai yg tengah menuggu...akak tunggu esok je sbb tak ada BIG card..good luck nanti :-)
HaFizaH aYu said…
Huhu kak jm dr smlm ag try tapi server down mmjng..satu tiket pon blom dpt booking pasrahlah camnih
Jari Manis said…
Ayu...cuba try sekarang..akak try laju je ni..tapi sayang..akak cuma ada 12 Big Point je eheheh..tak boleh redeem
Noorkhuzieen said…
i singgah sini then follow jemput ke http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/
ewanthology said…
ramai sgt yang masuk website tu masa tu kot... sampai 'hang' server dibuat nya :-)
Petak Bunga said…
nanti wat balik ole2.
HaFizaH aYu said…
Tenkiu khuzieen oredy follow u ;-)
HaFizaH aYu said…
Alhamdulillah tenkiu kak jm dh dpt rembat hehe
HaFizaH aYu said…
Time promo mlm tu jgn bukak trs..bgn pagi baru bukak hehe baru tak hang
HaFizaH aYu said…
Insyaallah dear..nati slalu2 lah singgah sini nati akak wat giveaway gituh..

Popular posts from this blog

Selamat Hari Raya 2017

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya!!!

Ya Allah rindunya nak membebel balik kat blog nih. Dah berkurun tak update langsung. Tiba-tiba hari ni datang mood balik nak menaip nak lepas kempunan hehe. Jari-jemari kaku almaklum la dah bertahun tinggalkan dunia blog. Alhamdulillah walaupun dah lama tak bersiaran, masih lagi diberi kesempatan oleh Dia Yang Maha Esa untuk terus bernafas dan menyambut hari kemenangan umat islam iaitu hari raya adilfitri pada tahun 2017. Alhamdulillah jugak dapat beraya bersama dengan ahli keluarga dan sanak-saudara di kelantan. Walaupun, hari raya keempat dah mula bekerja seperti biasa, masih terasa kehangatan raya tahun ni. Tunggu nak menjengah rumah terbuka sahabat #teamrayakl plak. 

Raya korang macam mana tahun ni?? Ada apa-apa perubahan?? Aku masih beraya dalam kategori #teamrayasolo hahaha. Mana-mana yang bakal bertukar status syukur alhamdulillah, kalau ada kenduri tu jemput-jemput la aku di sini, sekurang-kurangnya dapat merasa kenduri orang lain, kendur…

Larian Amal : Hear For You Charity Run

Assalamualaikum.....

Sedagha dan sedaghi weekend selalu lepak rumah kan?? Kaki selalu menjalar ke shopping mall?? Apa kata minggu akan datang kita buat kelainan sikit, kasi lemak degil pecah meletoppss, kasi body fit sikit baru lah nampak anggun like Angelinah Jolly uollss gegurl, yang abang kacak kat luar sana boleh amik feel jadi Ben Ashaari hehehe ( ada jugak kena tibai nih). Sori abang Ben pinjam nama sat nohh.






So sape yang teringin melibatkan diri dalam larian amal anjuran UKM, boleh tanya maklumat lanjut seperti di talian kat gambar atas tuh eh.Objektif  utama larian amal ini adalah bertujuan untuk mempromosikan Hari Karnival Pendengaran 2014, disamping meningkatkan kesedaran orang ramai di luar sana.
Registration Fee RM30
Sila berlari dengan gigih taw uollss coz Siemens will sponsor hearing aids according to the number of loops made around Tasik Titiwangsa by all runners. Satu pusingan RM50 okehh tapi all runners ada limit sampai 4 loops sahaja. Abis jer larian amal tersebut, if uo…

Jom Travel : Tasik KenYir

Assalamualaikum
Hari minggu lau bosan kat umah konfem kuar pi Mid valley takpon Leisure Mall, tapi aku  nak ubah cikit hobi yang perabih duit tu, nanti duit wat shopping boleh simpan buat kawen winkwink. So kali nie jom cuci mata tengok keindahan alam semulajadi plak lari dari hiruk pikuk  bandar gituh. Actually tak plan pon nak ikut housemate balik kampong dia kat Kuala Berang, tapi pucuk dicita ulam mendatang, apalagi kita terjah je lah.
Ni last minute punya plan, lepas keje haritu terus siap- siap ke Hentian Putra nak naik bas kat sana. Ini kira gamble la sebab tak beli tiket awal tapi alhamdulillah kira bernasib baik still ade tiket. Bas kalau nak ke kuala Berang  beli tiket bas Tasik Kenyir sebab lagi dekat compare to bas ke Kuala Terengganu. 
Alhamdulillah kul 4 pagi dah sampai umah member aku, so sambung tido balik. Pagi nanti baru kita explore Tasik Kenyir. Dari umah member aku kat Sg Tong nak ke Kenyir tak lah jauh sangat pon dalam 30 minit gituh. Kira berbaloi 30 minit aku tu s…