Skip to main content

Air Asia Big Shots Day

Assalamualaikum..

Sanggup taw iolls bersengkang mata gara-gara promo Air Asia ni. Ke korea kah kita?? hahaha mana tau leh jumpa buah hati iolls si Lee Min Ho tu kihkih, tapi hampeh website dia server down la plak dah sejam ni hah tak dapat bukak jugak website dia tuhhh...please la upgrade sikit.








Bukan Air Asia jer taw, MAS pon taknak kalah..perang besar nampak gaya, ni nak balas dendam pasal nasi lemak telanjang ke apa nih kihkih. Insyaallah lau ada rezeki rembat seat yang murah boleh dah la planning for next year trip..yuhoooo 





Jenuhlah nak tunggu camni. Tarik selimut tido.









Comments

Jari Manis said…
Ramai yg tengah menuggu...akak tunggu esok je sbb tak ada BIG card..good luck nanti :-)
HaFizaH aYu said…
Huhu kak jm dr smlm ag try tapi server down mmjng..satu tiket pon blom dpt booking pasrahlah camnih
Jari Manis said…
Ayu...cuba try sekarang..akak try laju je ni..tapi sayang..akak cuma ada 12 Big Point je eheheh..tak boleh redeem
Noorkhuzieen said…
i singgah sini then follow jemput ke http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/
ewanthology said…
ramai sgt yang masuk website tu masa tu kot... sampai 'hang' server dibuat nya :-)
Petak Bunga said…
nanti wat balik ole2.
HaFizaH aYu said…
Tenkiu khuzieen oredy follow u ;-)
HaFizaH aYu said…
Alhamdulillah tenkiu kak jm dh dpt rembat hehe
HaFizaH aYu said…
Time promo mlm tu jgn bukak trs..bgn pagi baru bukak hehe baru tak hang
HaFizaH aYu said…
Insyaallah dear..nati slalu2 lah singgah sini nati akak wat giveaway gituh..

Popular posts from this blog

Selamat Hari Raya 2017

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya!!!

Ya Allah rindunya nak membebel balik kat blog nih. Dah berkurun tak update langsung. Tiba-tiba hari ni datang mood balik nak menaip nak lepas kempunan hehe. Jari-jemari kaku almaklum la dah bertahun tinggalkan dunia blog. Alhamdulillah walaupun dah lama tak bersiaran, masih lagi diberi kesempatan oleh Dia Yang Maha Esa untuk terus bernafas dan menyambut hari kemenangan umat islam iaitu hari raya adilfitri pada tahun 2017. Alhamdulillah jugak dapat beraya bersama dengan ahli keluarga dan sanak-saudara di kelantan. Walaupun, hari raya keempat dah mula bekerja seperti biasa, masih terasa kehangatan raya tahun ni. Tunggu nak menjengah rumah terbuka sahabat #teamrayakl plak. 

Raya korang macam mana tahun ni?? Ada apa-apa perubahan?? Aku masih beraya dalam kategori #teamrayasolo hahaha. Mana-mana yang bakal bertukar status syukur alhamdulillah, kalau ada kenduri tu jemput-jemput la aku di sini, sekurang-kurangnya dapat merasa kenduri orang lain, kendur…

Promo Qatar Airways To New York

Assalamualaikum

Alhamdulillah masih berkesempatan untuk update blog yang tak semenggah nih.Terpanggil untuk berkongsi tentang harga promosi yang ditawarkan oleh pihak Qatar Airways.Sebenarnya kalau diikutkan ada duit memang aku dah tempah tiket promo ni, namun apakan daya trip-trip lain masih bersusun.

Kalau ikutkan hati menjerit-jerit nak terbang ke New York sebab memang menjadi angan-angan aku untuk menjelajah bandar metropolitan tersebut. Apakan daya cuci mata jelah dulu.
















Cerita Tentang Charity Run

Assalamualaikum.....

Larian amal yang aku nak sangat join ni adalah antara charity run kali kedua aku. Sape yang taktaw pasal charity run ni boleh baca Larian Amal : Hear For You Charity Run . Paham-paham jelah aku nih bab lari-lari lemah sikit tapi lau bab shopping i'm no. 1 so tak mustahil ni baru kali kedua wakawaka..eksaited dia takyah citerlah walaupon aku sorang jer eksaited lebih, yang si farah and faezah lagi sadisss diorang anti-larian, awal-awal dah kata taknak, takpe aku suke orang jujur nih hahaha maka aku sorang jelah yang join.

Beberapa hari sebelom larian ni, pihak penganjur dah email siap-siap suruh aku amik running kit kat Kolej Tun Syed Nasir (near by tasik titiwangsa) sebelom kul 7 pm. Aku yang sememangnya fail selok-belok jalan ni haruslah menyusahkan si farah tuk teman aku pi amik running kit nih. Farah redho jelah, lepas abis keje petang rabu aritu terus pecut ke destinasi. Nasib baik sempat weh 6.45 pm baru sampai. Alhamdulillah bangga sangat ada driver hebat …