Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2014

Air Asia Big Shots Day

Assalamualaikum..
Sanggup taw iolls bersengkang mata gara-gara promo Air Asia ni. Ke korea kah kita?? hahaha mana tau leh jumpa buah hati iolls si Lee Min Ho tu kihkih, tapi hampeh website dia server down la plak dah sejam ni hah tak dapat bukak jugak website dia tuhhh...please la upgrade sikit.







Bukan Air Asia jer taw, MAS pon taknak kalah..perang besar nampak gaya, ni nak balas dendam pasal nasi lemak telanjang ke apa nih kihkih. Insyaallah lau ada rezeki rembat seat yang murah boleh dah la planning for next year trip..yuhoooo 




Jenuhlah nak tunggu camni. Tarik selimut tido.








Istanbul : Teaser

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah genap 7 hari bercuti di turki insyaallah 8hb nati dah pulang ke pangkal jalan.So tak nak citer panjang iollss kasi teaser jer nati tak eksaited plak nak story mory kannnn.. Till then bye.