Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

xnak KeJe Leh x ??

Assalamualaikum...ermm minggu ni aku nak kongsi ckit sal minggu2 aku kat kolej.. pejam celik pejam xcelik2 almost 1 months aku dalam final year... mmg xlama ag title as student tu dah xde...skunk dah stat praktikal so xde masa ngat nak hupdate byk2 nak citer itu ini..mcm la aku ni rajin sgt  sblom2 ni pon..okey guys minggu ni aku dah stat isi borang tuk permohonan jawatan keje aku...adoiii mmg cuak sangat2 sbb aku rasa kejap jer masa 2  tahun berlalu....dulu mula2 masuk still budak berhingus yg xtau pape....skunk laen pulak jadi nyer...kene pikul satu tanggjawab yang besar...salah silap sumer dah kene tanggung sendiri tutor pon dah xlibatkan diri...lau kene marah pon xde dah owg yang nak back up aku,,,huwaaaaaaa sedih ngan diri sendiri....ooOh nehi2


Isi borang xok bagi aku tapi bila sesi bergambar perghhh mmg no1,kalah model2 seantero dunia..sesi snap pic ni bukan suka2 erkk ni ktowg perlu kepilkan skali ngan borang permohonan perlantikan...So aku nak taye korang la kan…mula2 korang st…

happY New YeaR

Assalamualaikum....uuollss punyer la lama aku menghilangkan diri...tup tup new year baru aku nak hupdate blog yg dah bersawang, nampaknya berjaya gak aku peram en3 selama sebulan tanpa hupdate blog sendiri....sedih doww tapi nak wat camne aku teramat la njoy ngan cuti sem aku kali nie, sampai xhingat dunia yg aku akan lalui saat2 akhir dlm bidang pengajian aku dan itu bermakna aku akan melangkah ke alam pekerjaan yg cabarannya mungkin mengunung tinggi xpun setinggi klcc ni haaah...Insyaallah tahun nie akan menjadi detik yang paling manis dalam idup aku, doakan erkkkk!!!(tadah tangan doa ngan cepat tp padat)


Tapi bila diakhir2 sem nie la aku akan imbas blik ape yg dah aku lalui sepanjang tahun tu...suka duka kecewa lara sumer ade tapi itu sumer dah dalam lipatan sejarah xpayah susah2 aku pi bukak blik lipatan yg dah sedia terlipat...yg pasti aku akan merindui detik2 permulaan aku sebagai pelajar kejururawatan

Bila aku de masa lebih 24 jam nati insyaallah aku hupdate panjang2 sal idup aku…