Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2011

Zaman hingusan aku...

Assalamualaikum...kitak owg sihat sik?? lelengau (iban: rindu) ngan blog tok (xfaham nape pagi2 cmni nak ckp iban) okeehh back to normal kang aku klakar (cakap) iban korang xfaham plak,nati aku wat en3 spesel cakap bhs iban...nak x nak x??So b4 aku nak kuar enjoy sat ag,aku tekad nak hupdate blog...lama giler xhupdate rase cam blog nie dianaktirikan oleh ibu kandung sendiri.
Entah hantu mana yang rasuk pagi ni, tetiba teringat zaman muda2 dulu, tiap kali dok tenung pic2 lama zaman sekolah yang sememangnya budak hingusan...aku sendiri segan n gelak sampai nak kuar anak tekak, lucu weii bila tengok pic2 tu balik...tapi ape yang aku suka bila momen tu kita flashback, macam syok jer n zaman muda-mudi dulu la sumer bende nak cuba, sumer bende nak tahu n sumer bende nak pink an??


Perggh sungguh sadis tengok pic diatas innocent an??ternyata mmg budak hingusan la aku cakap sama lu.Masa tengok pic ni la aku dok gelak2 bila teringat balik lif berhantu kat Heritage Hotel...korang mesti tau an katn…

SaHaBat kau teTap daLam keNangaN...