Skip to main content

Posts

Showing posts from 2010

keseksaan menanti

Assalamualaikum....pe kaba korang sumer hrp2 korang sihat lau tak sihat tu bwk2 bersabo sumer tu mungkin penghapus dosa2 yg lepas..arini nak citer ckit sal perasaan yg xdpt dibendung ag akibat seksanya menanti cuti semester yg akan bermula, rasa ni lebih seksa dari menunggu giliran tuk msk tandas lagi2 lau yg constipation tuh ...makin tunggu makin lama, bila la nak stat cuti xsabo nak abiskan praktikal kat wad naik cemuh beb sampaikan xlarat nak cakap ngan patient sampai patient pon muntah tgk aku...uwekkksss!!!sambil2 tunggu cuti tu makin kejam harga2 tiket naik ngan mendadak nyer sampai xhinggat dunia ape ingat aku ni anak gabenor k nak beli tiket mahal tahap dewa-dewi turun k dunia...pape pon aku berserah jer la agpon sok result exam kuar lau lulus alhamdullilah bleh la aku njoy cuti nati ngan perasaan aman sentosa lagi permai...korang doakan aku erkkk biar pointer meletuppss punyer....
p/s:berangan dpt pointer tinggi padahal nota bc muka dpan jer

haRi kemenanGaN

Alhamdullilah...segala2 nyer berjalan ngan lancar walaupon exam aritu hmpir2 'mengkantoikan' diri sndiri ape yg pling menakjubkan  mlm b4 exam aritu boleh plak ak dok bermalas2san n melenakan diri tanpa wat any revision, setakat kumpul soalan lepas2 tu mmg juara 

Tapi tapi... bab jawab soalan tu surrender beb so bila dah lena tu tup...tup sedar dh pkul 5 pg ape ag setan terus menghasut aku tuk terus tido n tido maklum la exam kul 11 pg ...nak tau tak ape setan tu cakap kt aku??hah...dia habaq kt aku cmni "hang xyah la study2 ngat...exam xsmpai 2 jam tp berbaloi k hang dok terbongkok2 kt meja smpai terhantuk pale semata2"...ade k patut dia habaq cmtu...xpatut xpatut tapi bg aku yg naif lagi mengantuk ni terus lena dengan selamat (time ni setan ngah gelak2 kt aku sbb msuk perangkap yer)....last2 bangun bace nota kul 9 pagi n jawab exam ngan tremors bagai mcm owg kena pnyakit parkinson....ilmu didada xckup cmne nk jwb exam huhu.....result pon msti ckup2 mkn jer papepon t…

saya budak baru...

Assalamualaikum...rase cam felik plak tiba2 aku de blog disaat owg lain berperang n bergelumang ngan nota medical n surgical yg tebal nak mam...nak wat camne ak tetiba terpanggil nk berblogging dikala pale otak ngah serabut bagai al-maklum la sok exam so aku amik inisiatif ni tuk release stress nyiahahaha(sambil wat muka innocent yer) pape pon aku masih budak baru dlm dunia berblog-blog ni harap korang memahami yer...ok la aku nak rehatkan minda sambil kuarkan bunyi2yan zzzzZZ malam(krooh krOoh sambil hidung kembang kempis) nati nak struggle ngan nota yg xabis bace ag....see uols till da next post