Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2011

Kenangan abadi

Assalamualaikum Hehehe tetiba jer hupdate blog err bukan ape  sayangku sekalian, resah jer hati nie, nak tido malam belom tentu lena sebab dalam lubuk jiwa nie berkobar-kobar tau bila la nak hupdate blog bila la nak hupdate esok la hupdate err tak besok lusa, tak lusa tulat panggg!! panggg!! tetiba rase nak nampor pipi i bak pauh terlayang. Last last blog tak hupdate, mulut jer dok nganga luas luas sampai housemate suap nangka kat mulut pon belom tentu sedar diri makin telan buah nangka tu ade la. Maaf la yer kebelakangan ni keje tak menentu, balik keje petang konfem malam tu terkulai layu, lau de yang sorong bantal gerenti aku tarik bantal tu wat tido terus. Letih  sangat tu jer yang terluah!!bahu rasa nak patah 7, kaki plak cam tak berpijak kat bumi dah.
Tiada masa tuk diri sendiri!! Time camgini la rindu sangat ngan waktu i study dulu dulu. Even study sampai lebam dalam kelas pon still boleh enjoy tuk diri sendiri. Nak makan nasi lemak time lecturer kat depan k, nak tido sampai ai…